Jet lag ja ekat treenit

Perjantai 27.5.

Tänään iski joko jet lag päälle kuin miljoona volttia tai eilisiltaisen pallokalan valmistus ei sittenkään ollut mennyt ihan ohjesääntöjen mukaan. En nimittäin kyennyt tänään väsymykseltäni aamiaisen jälkeen nousemaan sängyltä ennen kuin viiden jälkeen iltapäivällä.  Sen jälkeen pikainen, mutta hieman liiankin ravitseva ramenkeitto naamariin ja kiireellä ensimmäisiin treeneihin tutulle Igarashi-sensein kotidojolle. Sensei ei valitettavasti päässyt opettamaan meitä tänään, koska oli Hombu Dojolla palaverissa. Treenit veti Freddy-sensei Australiasta. No, ihan mukavat treenit kuitenkin, eikä ainakanaan liian rankat näin reissun ensimmäisiksi treeneiksi.

Aamulla sitten luvassa ensimmäiset Igarashi-sensein treenit. Pitääpä yrittää päästä ajoissa nukkumaan!

"Kevyt kenttälounas ennen treenejä"
”Kevyt kenttälounas ennen treenejä”
WP_20160527_20_48_47_Pro
Igarashin oppilaat Kaoru ja Masaru treenaavat treenien jälkeen ensi viikon lauantain vyökoetta varten. Tässä vaiheessa senseikin on jo palannut dojolle (vasemmassa takanurkassa) Hombulta.
WP_20160527_20_56_16_Pro
Masaru ja sensein deshi Irie-san suwariwaza-tekniikoiden kimpussa
WP_20160527_23_48_42_Pro
Puistossa minua vastaan käveli vanha kaverini Obama. Jos joku epäilee, että kuva on otettu japanilaisesta uutislähetyksestä, niin se ei missään nimessä pidä paikkaansa. Minulla nyt vaan sattuu vaan olemaan puhelimen kamerassa sellainen ”lisää tv-tekstitys japaniksi” toiminto!

 

 

 

 

Vastaa