Qigongia ja sekoilua Osakassa

Toinen päivä Kiotossa. Nyt päästiin asiaan. Porukalla oli monenlaisia ideoita siitä, mitä olisi ohjelmassa tänään. Minä, Jenna ja Kustaa päätimme lähteä Osakaan Tsumura-sensein qigong-treeneihin. Tämä oli siis suunnitelmissa, mutta taaskaan ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Matka alkoi reippailulla Kyoto Station  -juna-asemalle. Kun olimme päässeet lähijunalla Osakaan, siirryimme metroon. Harmi, että Osakassa metro ei ole yhtä simppeli kuin kotopuolessa. Pelkästään lippujen osto, saatikka junasta toiseen siirtyminen on kovin haastavaa.

IMG_0056.JPGOsakassa.

Lopulta kolmen metro-vaihdon jälkeen löysimme itsemme päämäärästämme, tai näin luulimme. Kustaa oli kämmännyt, ja olimmekin qigongin sijasta jonkun takakujan balettisalilla, väärällä puolella jokea. Ja treenit oli tietenkin alkaneet siellä jossain toisaalla.

IMG_0077.JPG
Oikeaa osoitetta etsimässä.

Kauko Uusoksan kauko-avustuksella onneksi löysimme oikeaan paikkaan ja pääsimme qigong-harjoituksiin, vaikkakin tyylikkäästi myöhässä (urpot gaijinit). Qigongin jälkeen meille tarjottiin vielä virvoketta hauskassa, hiukan meitä vanhemmassa seurassa.

IMG_0095.JPG
Tsumura-sensei kuvan vasemmassa reunassa.

Ja sitten oli jälleen edessä kaoottinen matka metroilla ja junilla takaisin Kiotoon. Siinä hommassa menikin koko ilta ja alkoi jo väsyttää. Onneksi joka kadunkulmassa on automaatti, josta voi ostaa Tommy Lee Jones -kahvia. Boss!

IMG_0069.JPG

Vastaa