日本へ行きます!– Lähdemme Japaniin, taas!

Syksyllä 2014 Lahti Yûkô Aikikaista lähti lähes 10 henkeä Japaniin. Nyt on uuden matkan aika. Tosin tällä kertaa pienemmällä porukalla. Meitä lähtee kolme, Minä (Toni), Arja ja Kustaa.

Igarashi-sensei täyttää 70 vuotta ja Arai-sensei 80-vuotta. Syntymäpäivien  kunniaksi järjestetään juhlaleiri Yamanaka-järvellä, Fuji-vuoren juurella. Suomesta juhlaan lähtee 30 aikidon harjoittelijaa.

Itse juhlaleirin lisäksi on Tokiossa tiedossa myös muuta ohjelmaa: aikidoharjoitukset Meijin yliopistolla, Waka-sensein ohjaamat harjoitukset Aikikain Hombu dojolla ja All Japan Aikido Demonstration -tapahtuma.

Arja ja minä olemme viikon Tokiossa. Tämän jälkeen matkustamme vielä puoleksitoista viikoksi Kiotoon. Siellä on tiedossa aikidoharjoituksia Okamoto-sensein salilla ja lisäksi ”12th International Aikido Seminar”, jossa opettaa muun muassa Miyamoto Tsuruso, shihan, 8.dan.
Kustaa lähti jo Japaniin tänä aamuna. Arjan ja minun lento lähtee lauantaina. Tiedossa on siis pakkaamista ja asioiden järjestelyä ennen matkaa.

Blogista voitte taas seurata, miten matkamme etenee.

さようなら!

Vastaa